Alimentație

Alimentație

Suntem ceea ce mâncăm !

Alimentația echilibrată este una dintre cele mai bune investiții pe care le puteți face pentru a vă asigura starea de sănătate pe termen lung.
O alimentație corectă ajuta atât la menținerea sănătăţii, cât și la menținerea unei activităţi fizice și mentale corespunzătoare.


Toate alimentele, inclusiv cele folosite pentru prepararea micului dejun, a gustărilor și a dulciurilor, sunt livrate de către unităţi autorizate de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor şi Direcţia de Sănătate Publică Bihor.

Meniul servit copiilor va cuprinde în mod obligatoriu alimente din toate grupele (lactate, carne, făinoase, legume, fructe) .

Meniul săptămânal se realizează în colaborare cu nutriţionistul prestatorului de servicii de catering şi se bazează pe câteva reguli „de aur”: nu se consumă conserve, organe, mâncare de tip fast-food, semipreparate, carnea nu se prepara prin prăjire, zilnic se consumă lapte , carne de pasare, carne de mânzat, o data pe săptămână file de peşte.

Meniul săptămânal va fi trimis, în fiecare zi de luni, părinţilor spre studiu.