Galerie fotoProduse personalizateCostumatiile ursuletilorProiecte educative

 1. Proiect educativ ,,Ursuleţii iubesc natura”- este un proiect judeţean de educaţie ecologică prin care promovăm acţiuni ecologice.
 2. Proiect educativ ,,Sănătatea cel mai de preţ dar”- este un proiect judeţean de educaţie sanitară şi nutriţională. Am desfăşurat acest proiect pornind de la considerentul că a învăţa copilul de la cea mai fragedă vârstă să fie îngrijit, să respecte regulile de igienă personală, să se obişnuiască cu un regim raţional de alimentaţie, înseamnă a rezolva în cea mai mare parte problema esenţială a formării comportamentului igienic.
 3. Proiect educativ ,,Kalokagathia”- este un proiect judeţean de educaţie fizică şi face parte din programul naţional de stimulare a interesului pentru educaţie fizică şi sport în rândul preşcolarilor şi a şcolarilor mici.
 4. Proiect educativ ,,Să citim pentru mileniul III”- este un proiect educativ care aparţine Domeniului Limbă şi comunicare. Prin desfăşurarea acestui proiect am dorit ca cei mici să perceapă cartea ca pe un domeniu care merită să fie cucerit, ca pe un prieten mereu alături de ei, un prieten care le vorbeşte, le dă sfaturi bune şi care nu-i trădează niciodata.
 5. Proiect educativ ,,Micul creştin”- este un proiect educativ de educaţie religioasă. În calitatea noastră de educatori avem înaltul privilegiu de a face cunoscute copiilor anumite învăţături morale şi religioase.
 6. Proiect educativ ,,Părinţii noştri – parteneri în educaţie”- este un proiect educativ de educaţie moral-civică. Grădiniţa este locul unde –după familie, în respectul tradiţiei româneşti se realizează primele deprinderi bune şi reguli de viaţă, se dezvoltă ascultarea consimţită, se pun bazele caracterului viitorului om matur, iar caracterul implică tărie si voinţă, judecată clară şi sentimente nobile. Spre bucuria noastră a celor de la Grădiniţa cu Program Prelungt „Trei Ursuleţi” familia şi comunitatea se implică tot mai mult în educarea copiilor.
 7. Proiectul național „Viața”- inițiat de către Direcţia de Sănătate Publică Bihor, și are ca scop creerea de deprinderi alimentare sănătoase şi practicarea activităţii fizice în rândul copiilor.
 8. Proiect educativ judeţean în limba engleză: ,, Let' s growl!”, ediția a II-a, iniţiat de către Grădiniţa cu program prelungit ,,Trei Ursuleţi”, care a constat într-un concurs judeţean adresat copiilor din învăţământul preşcolar şi elevilor din clasa pregătitoare, clasa I-ii și clasa a II -a. Aflat la a II- a ediţie, acest concurs are rolul de a încuraja copiii şi de a le recompensa efortul depus în anii de grădiniţă și clase primare, oferindu-le motivaţia necesară de a studia limba engleză, atât la grădiniță sau la şcoală, cât şi în timpul liber, ca hobby.
 9. Concursul național ,, Pădurea – planeta ursuleţilor”, iniţiat de către Grădiniţa cu program prelungit,,Trei Ursuleţi ” și adresat copiilor din învăţământul preşcolar şi elevilor din clasa pregătitoare şi clasele primare.
 10. Simpozion județean cu participare națională „Pădurea –planeta ursuleților” –inițiat de G.P.P. „Trei Ursuleți” este adresat cadrelor didactice din învățământul preșcolar, primar și special, precum și elevilor din învățământul primar.

Proiecte de parteneriat educaţional:

 • ,,Prietenia, un dar de preţ” – având ca parteneri copiii din grupa mare B de la Grădiniţa Prichindel, Oradea , împreună cu doamnele lor educatoare;
 • ,,Lanțul prieteniei”- având ca parteneri copiii din grupa mare A de la Grădiniţa Nr.56 , Oradea , împreună cu doamnele lor educatoare;
 • ,,Pe tărâmul prieteniei”- având ca parteneri copiii din grupa mijlocie de la Grădiniţa Nr. 42, Oradea , împreună cu doamnele lor educatoare;
 • ,,Caravana prieteniei” -având ca parteneri copiii din grupa mijlocie A de la Grădinița ”Don Orione”, Oradea, împreună cu doamnele lor educatoare;
 • ,,Grădinițe înfrățite” - având ca parteneri copiii din grupa mică A de la Grădinița G.P.P. NR. 44, Oradea, împreună cu doamnele lor educatoare;
 • Prietenie fără frontiere - având ca parteneri copiii de la G.P.P. nr 31, Oradea și elevii din clasa a IV-a de la Liceul Teoretic German Friedrich Schiller din Oradea;
 • Să fim prieteni - având ca parteneri copiii din grupa mijlocie de la G.P.P NR.1” SÎNTANDREI, împreună cu doamnele lor educatoare;
 • ,,Micul pieton”- proiect educativ - educaţia rutieră trebuie implementată la vârsta preşcolară în scopul dezvoltării capacităţilor de înţelegere, de formare a unor deprinderi practice şi a unor abilităţi specifice percepţiei traficului rutier, a simţurilor orientării şi concentrării, a capacităţilor de a lua decizii corecte.
 • ,,Dinţi frumoşi şi sănătoşi”- proiect educativ - deprinderile igienice dentare o dată formate, îi dau copilului siguranţa în acţiune, încredere în posibilităţile lui, chiar îi formează o oarecare independenţă.
 • ,,Focul – prieten sau duşman”- proiect educativ - copilul trebuie să cunoască rolul focului în viaţa omului şi să înţeleagă efectele utilizării incorecte a acestuia, motiv pentru care adulţii în grija cărora se află aceştia, fie că este vorba de părinţi, bunici, bone sau cadre didactice, sunt obligaţi, chiar şi de legislaţia în domeniu, să ia toate măsurile pentru prevenirea jocului copiilor cu focul în condiţii şi în locuri în care se pot produce incendii.